Nieuw: de Fish & Chips Fondue, de nieuwe manier van fonduen. Bereid de lekkerste vis, groenten en aardappeltjes in uw eigen fonduepan. Gezellig met elkaar aan tafel! Geef met beslag alle ingrediënten een 'jasje' dat u kent van kibbeling en andere gebakken vis. Het beslag wordt nog lekkerder en vooral ook gezelliger als u er een smaakje aanbrengt door het beslag te mengen met viskruiden, pittige sambal, ketjapsaus & wasabi, gestampte cashewnoten (lekker bij Gamba's) of een bierbeslag. Vervang water voor donker/bruin bier bij het mengen van het beslag.
Fondue voor 4 personen:
Ingrediënten:
400 gram diverse vissoorten bv, zalm, kabeljauw, schol, gamba, gekookte mossel
300 gram stukjes groenten bv, courgette, ui, champignon, paprika
200 gram voorgekookte krielaardappeltjes of andere voorgekookte aardappels
125 gram Smedes Thuis visbakmeel
125 ml Water
Smedes Thuis viskruiden, pittige sambal, ketjapsaus & wasabi, gestampte cashewnoten, bierbeslag etc.
Bereiding:
Serveertip:
Natuurlijk zorgt u voor sausjes, stokbrood en drankjes voor een extra gezellige Fish & Chips fondue!